profimach
profimach

MULTI 500

Strunguri CNC Multifunctionale / Mecatronice

profimach

PROFITURN MULTI este o nouă serie de strunguri CNC cu auto-învăţare proiectate special pentru piaţa europeană.
- Batiul maşinii urmează un design natural şi are accesorii şi opţiuni care permit o gamă largă de utilizări în orice atelier.
- Şurubul cu bile, rulmenţii de mare precizie şi rigiditate asigură o poziţionare precisă şi o angrenare eficientă. Sistemul centralizat de ungere asigură o ungere automată a şurubului cu bile şi a suprafeţelor mobile.

listeaza
video
oferta
catalog

Diametrul peste batiu (mm) :

Parameter Unit
latime batiu mm
diametrul peste batiu mm
cursa axei X mm
cursa axei Z mm
lungimea maxima de strunjire mm
diametru peste sanie mm
alezaj arbore  
gama turatie arbore rpm
diametru universal mm
Putere principala kW
diametrul pistonului papusii mobile mm
cursa maxima a pistonului papusii mobile mm
greutate masina kg
  • MULTI CNC PT-040-500
   400
   500
   280
   930 1430 1930
   1000 1500 2000
   280
   A2-6/D6
   7-135 30-550 11
   ⌀250
   7.5/11
   75
   150
   2600 2700 2800


Mechatronic Multi CNC ofera o larga varietate de posibilitati de control a strungurilor, de la manual pana la control complet ISO. Gandita sa optimizeze abilitatile de operare seria Mechatronic Multi CNC ofera o acoperire larga a posibilitatilor de prelucrare pentru a eficientiza productia pentru o gama larga de repere atat in serii mici sau unicat cat si in serii mari.

Designul si constructia de inalta calitate a strungurilor Mechatronic Multi CNC incepe cu batiul masinii. Batiul strungurilor Profiturn este turnat din fonta de inalta calitate, cu un design unic optimizat pentru rezistenta maxima si eliminarea spanului cu eficienta. Aditional, batiul este montat pe o baza din fonta pentru a forma o fundatie solida acestor masini. Ghidajele sunt durificate si special rectificate pentru a asigura inlta precizie de prelucrare, si paralelismul operarii strungului in orice moment.

Consola operatorului este amplasata sa ofere o operare optima, comvenabila si eficienta in acelasi camp vizual cu al sculei aschietoare. Rotile de mana sunt instalate la o inaltime ideala si ergonomica pentru o utilizate usoara si pentru a avea acea sensibilitate de rotatie populara la Profiturn "un click - un micron". Panoul operatorului se poate deplasa pe o sanie si roti 180 de grade independent, ceeea ce permite pozitionarea lui rapida si fara efort pentru o vizibilitate excelenta in timpul incarcarii si al setarii masinii pentru strunjire.

Designul si dezvoltarea tuturor strungurilor Mechatronic Multi CNC trec pe la expertiza tehnica a specialistilor companiilor partenere cu Profimac. Programele de cercetare combinate asigura toate seriile noi de masini Mechatronic Multi CNC sa aiba inglobate cele mai avansate cercetari in tehnologiile rulmentilor arborelui si designul universalului. Aceste aspecte confera arborelui sa atinga cele mai mari turatii si performante de prindere optime pentru strunjiri de inalta precizie, cu capacitati de incarcare maxime.

Crucial pentru precizia si calitatea de strunjire este designul si capacitatile a papusii fixe. Aceste strunguri au motoare pentru actionarea arborelui de top, de la cei mai importanti producatori mondiali pentru a dezvolta o putere marita si cuplu mai mult pentru toate gamele de turatii. Aceasta inseamna ca valoarea inferioara a cuplului a fost crescuta cu aprox. 75% oferind astfel performante de aschiere excelente si exterm de precise la viteze joase.


Applicable industries: Superb cutting performance

Noua serie superba Mechatronic Multi CNC de la Profimach ofera alegerea unor strunguri combinate CNC cu 23 de tehnologii avansate incorporate pentru a face fata tuturor aplicatiilor de strunjire de inalta precizie.

Toate strungurile sunt perfect adaptate pentru producerea in detaliu si cu forme complexe a pieselor pana la cel mai mare standard de finisare si precizie. Dotate cu comanda CNC si sistem de programare avansate, sunt ideale pentru strunjiri unicat pana la serii mari cu viteza mare, inalte calitate de repetabilitate, precizie si finisare a suprafetelor, excelente si cel mai important dintre toate, costruri de productie reduse.


Intelligent Interface control system and Touch Screen

Comanda numerica Fanuc oi ofera alegera modului de lucru manual sau automat si include peste 200 de caracteristici standard cum ar fi functii personalizate Macro B, tarodare rigida si 256K memorie pentru subprograme. Aceasta comanda numerica duce la cresterea imediata a productivitatii si va continua sa o faca an dupa an. In modul manual foloseste ultima versiune de Programare Manuala pentru Strunguri de la Fanuc ce este considerata ca fiind cea mai simpla si mai prietenoasa interfata de invatare pentru simpla generare si executie a programelor ISO. Combinatia a acestor doua sisteme intr-o singura masina inseamna ca Mechatronic Multi CNC este cel mai capabil strung disponibil in clasa sa.

the Siemens CNC control

Comanda CNC Siemens este compusa dintr-o singura unitate, sistem de control cu baza panou de operare ce include control numeric (NC), controller logic programabil (PLC) si interfata om-masina. Este capabila sa controleze pana la 5 axe ( doua din ele pot fi pentru arbore) si este ideala pentru strunjire si frezare pentru productii mici si mijlocii. Printre beneficiile aceste comenzi numerice amintim: creste eficienta si productivitatea; operare si programare convenabila printr-o interfata avansata de programare, cum ar fi ShopMill Si ShopTurn; si manuire perfecta prin slotul de extensie compact flash (CF) pentru stocare si transfer, transmisie si procesare a programelor. Protocoalele Ethernet si Profibus standard sunt folosite pentru comunicatiile cu masina unealta.

The Fagor control

Comanda numerica Fagor este o unitate CNC puternica menita sa faca fata celor mai solicitate aplicatii pentru masini unelte: strunguri si centre de strunjire, masini de frezat, centre de prelucrare si aplicatii de uz general. Multumita excelentei puteri de calcul si vitezei superioare de procesare, aceasta ofera caracteristici de ultima generatie cu versatilitate maxima de programare. Este usor de programat datorita editorului de profil si editorului interactiv. Este usor de instalat datorita analizatorului logic PLC inclus in unitate.

Unul din avantajele sistemelor Mechatronic Multi CNC este acela ca operatorul totdeauna are controlul asupra masinii si poate manual rescrie comenzile in orice moment pentru a obtine performante optime de utilizare a sculelor.

Strunjire in modul Manual
Roteste un buton si poti sa strunjesti manual. Este foarte simplu! Ecranul pentru lucru in regim manual afiseaza pozitiile X si Z ca la un modul DRO plus turatia arborelui, numarul sculei si avansul de lucru. Chiar daca nu ai mai lucrat pe acest model din timpul scolii poti sa te familiarizezi imediat cu modelul Mechatronic Multi CNC si sa te apuci de lucru.

Strunjire in modul Semi-Automat
Cu sistemul Mechatronic Multi CNC, se poate lucra si in regim de lucru semi automat. Acest mod include strunjire paralela la pozitii de stop, sanfrenare si radial, conicitati, filetare, canelare, si forme de contur. Acestea pot fi combinate impreuna pentru a se produce componente cu cele mai complexe forme, rapid si eficient. Nimic mai usor de inteles ca limbajul atelierului de lucru combinat cu simplitatea ecranului tactil, aceasta insemnand ca un operator poate invata foarte repede sa produca un reper.

solicita oferta

captcha

DOWNLOAD


profimach, profi, masini, masini unelte, scule, masini unelte, euro, profiturn, profimill, euroturn, euromill, conventional, strung strunjire, strung conventional, fierastrau, profisaw, debitare eurosaw, prelucrare metal, frezare metal, precizie, strunjire, frezare complexa, strunjire complexa, rectificare cilindrica, gfurnizor masini unelte, masini, masini unelte, intretinere masini unelte, masini rectificat suprafete, gaurire, gaurire conventionale, gaurire cnc, indoire sarma, masina indoit, ciocan forja, fier forjat, proces fier forjat, fierastrau cu banda orizontal, fierastrau cu banda vertical, honuire, plasmacut, oxycut, filetare, aschiere, routere, routere marmura cnc, granit, marmura, gresie si alte roci, gravare, semne, matrite, cupru, aluminiu, plastic, diverse semne metal, placaje si alte materiale non-metalice, semne , industria de publicitate, precum modele arhitecturale, sticla, industria ProPlus, Profimach, taiere oxy, plasma, oxy fuel/plasma, proces taiere, tip portal, masini prelucrare oxy/plasma cnc, Profimach, aluminiu, cupru, otel, generator plasma, oxy fuel, fatetare, canelare, sectiuni multiple si mici, taiere 3D, cuptor inductie, producator cuptor inductie, cuptor topire, cuptor turnare, cuptor electric, cuptor topire inductie, cuptor turnare inductie, topire aluminiu, inductie, cuptor, sisteme incalzire, aplicatii, aplicatii incalzire prin inductie, masina de incalzit prin inductie, echipament inductie, masina topire prin inductie, cuptor topire aluminiu, cuptor topire cupru, tip eco, tip alupro, pro series, gaura, gaurire, masini de gaurit conventionale, gaurire radiala, tip montant, zencuire, alezare largire, filetare, Coordinate Radial Drilling, profimach, gaurire cnc, gaurire placi, masini gaurire si frezare, structuri otel, poduri, turnuri comunicare, centrale termice, boilere, scula aschiere, gaurire adanca, gaurire edm, gaurire gauri mici si adanci in otel extra dur, aliaj, metalizator, gaurire pe metale pe care masinile obisnuite de gaurit nu functioneaza, gaurire centru, micro-gaurire, gaurire in lemn, prelucrarea lemnului, gaurire spot, novick, chmer, masini novick edm masini de rectificat, masini rectifciat cu curea abraziva, rectificare curea lata, operare umeda, uscata, otel, aluminiu, cupru si aliaj de zinc, scamosare suprafata, finisare suprafata, debavurare, finisare, polizare, granulare, strung, strung aschieri grele, strung profimach Novick, Novick Europe, novick edm, novik edm, novik, novik europe, EDM, cnc, nc, cnc edm, novick cnc, masini EDM, EDM europe, prelucrare cu descarcare electrica, masini electroeroziune, Sink EDM, edm gaurire, electroeroziune prin fir, cu imersie, prelucrare prin descarcare electrica, prelucrare edm, masini de gaurit EDM, tehnologie EDM, gaurire gauri mici EDM, Chmer,,A422SL, P4030SL, D4030CL, CM A53CP, AH53C, HM65T, P3020SL submerged type, P4030SL submerged type, P5030SL submerged type, RX853F flushing type, RX853S submerged type, RX1063F flushing type, RX1063S submerged type, RX1065S, RX1283S, Q43SL sybmerged type, Q53SL,EDM, WIRE EDM, WIRE CUT EDM, WIRE CUTTING MACHINE, DIE SINKER EDM, DIE SINKING EDM, HOLE DRILLING, CNC SINKER EDM, HIGH SPEED MILLING MACHINE, CNC WIRE CUT, HIGH SPEED MILLING MACHINE, CNC WIRE CUTlasermach, laser, masini laser, echipament laser, fiber laser, tevi metal, fiber laser tabla, taiere tabla cu laser, linii, gauri, tevi patrate, otel inoxidabil, masini de aschiere de precizie, placi, masini aschiere precizie aluminiu, cupru, masini marcare laser, laser metal, taiere tevi cu laser, profile, tevi metal, aschiere tabla metal, taiere laser tip portal, Lasermach, yaweistrung, strunh strunjire, strung cnc, strung vertical, strung complex, strung cufunctie auto-invatare, strunguri, strung elvetian, strung cnc complex cu batiu inclinat, strung cu batiu inclincat, strung universal, strung aschieri grele, centru strunjire jenti aluminiu, seria gs, seria ga, strung cnc batiu plat, diametru de strunjire, balansa peste batiu, diametru mac de strunjire, profimach, goodway, strung cu arbore geaman, turele gemene, multitasking, seria gms, seria sd, seria sw, tip elvetian, centre strunjire elvetiene, you ji, you ji, centru strunjire vertical, challenger, strunjire metal, strunjire precizie, strung cnc goodway, strung de mare precizie, strung strunjire cnctaiere oxy, plasma, oxy fuel/plasma, proces taiere, tip portal, masini prelucrare oxy/plasma cnc, Profimach, aluminiu, cupru, otel, generator plasma, oxy fuel, fatetare, canelare, sectiuni multiple si mici, taiere 3D masini de frezat, frezare conventionala, frezare cnc, centru vertical de prelucrare, fezare orizontala, centru orizontal de prelucrare, masini frezare si gravare, masini de frezat cu batiu cu masa mobila, masini frezare si alezare coordonate, frezare si alezare, masini frezare cu batiu, prelucrare pe 5 axe, frezare roti dintate, centru prelucrare 5 fete, centru frezare universal, frezare radiala, tip turela, cente verticale frezAre viteza mare, centre prelucrare tip portal, alezare orizontala, alezare si frezare, tip portal, Profimach, Quaser, You Ji, Awea, Challenger, Fanuc, Kiheung, masini frezat speciale, centre verticale prelucrare, masini frezat filete, masini frezat tip portal teava, tevi, indoire, tevi cnc, indoire tevi cnc, soco, masini indoit tevi, masini indoite conducte, uni sau multifunctionale, masini indoit tevi, masini aschiere, masini finisare capete teava, masini hidraulice rotative de indoit, precizie de indoire, automatizare taiere, proces formare metal, sistem de fixare, metalurgie, bare metal, bare rotunde si patrate, profile diverse, forfecare, conducte, stantare, gaurire si taiere forme diverse, prese abkant cnc, prese cnc, nc, yawei, presa abkant tandem, bombare hidraulica, Cybelec DNC600S, Delem DA52 , controler, precizie indoire, scale liniare HEIDENHAIN, sistem prindere mecanic piesa lucru, presa abkant cnc, PBB,PBH,PBA,PBE,PBM, presa cnc sincronizata electro-hidraulic, Yawei-Nisshinbo, presa abkant mica, formare, presa de marre viteza, presa cnc, presa servo-electrica, presa matritare, presa abkant yawei, presa avansata, placaaschiere, filetare, Profimach, tevi si bare,cnc, gaurire placi, otel structural, componente structurale, profimach, fier forjat, laminare la rece, indreptare, amestecare, linie sudura plasa sarma, linie sudura grilaje, constructie cutii, indoire fier forjat, constructii, solutii complete de procesare, profimach, forme otel, grinzi, canale, unghi, placa, sectiuni transversale T, patrate, bara, echipament productie otel